Livet  på Skogen

Livet på Skogen

Om bloggen

Her finner du litt om hvordan hverdagslivet vårt arter seg.

There will be haters

HverdagslivOpprettet av Marianne Bjørnbakken ti., februar 20, 2018 10:30

Overskriften er hentet fra en t-skjorte en tidligere kollega av meg av og til brukte. Den betyr noe sånt som at det vil alltid være hatere, eller folk som sprer gørr og negativitet.

Og jeg er drittlei. Jeg åpnet Facebook i går, forberedt på å se vakre bilder av snø og sol og ski og glade barn som har vinterferie. Og jeg så det også, men midt inni idyllen florerer haterne.

Skadefryd og misunnelse. Ukritisk deling av innlegg og artikler som støtter deres negative følelser. Bunner det i misunnelse? Mindreverdighetsfølelser?

Jeg vet ikke. Men det berører meg. Og jeg blir lei meg. Jeg ser hva dere skriver og tenker og mener, og jeg vet at jeg er en av dem dere hater. Eller misunner. Eller kanskje dere føler dere underlegne meg?

Jeg har ikke gjort dere noe. Jeg prøver så godt jeg kan å gjøre verden litt bedre. Jeg prøver så godt jeg kan å være litt miljøvennlig. Og dere hiver dere på i hylekoret. Skadefryd. En hvilken som helst artikkel dere finner på nett, med negativt tilsnitt, deles. Et hvilket som helst Facebookinnlegg, negativt selvsagt, deles.

Jeg prøver å svare med forskning, men det biter ikke på. Er det for kjedelig å ta inn over seg fakta? Ødelegger det for all den negative gørra deres?

Vel, jeg kjører elbil og forskning sier at det er mer miljøvennlig enn fossilbilene deres. Så jeg driter i hatinnleggene.

Nei, jeg gjør ikke det. Jeg klarer ikke det. Så nå skal jeg logge meg inn på Facebook og rydde i vennelista.  • Kommentarer(1)//blogg.skog1.no/#post339