Livet  på Skogen

Livet på Skogen

Om bloggen

Her finner du litt om hvordan hverdagslivet vårt arter seg.

Et raskt strikkeprosjekt

HverdagslivOpprettet av Marianne Bjørnbakken ti., november 21, 2017 21:07
Mannen min klaget på at det er kaldt på jobben. Nå har han endelig fått ventilasjon på kontoret, og i dag var det -24 grader ute så jeg skjønner at de ikke klarte å holde det gamle huset varmt. Ikke hjelper det å fyre med kubbelys heller, nå som han har fått ventilasjon.

"Jeg skulle hatt pulsvarmere," sa han. "Sånne som bare er rundt håndleddet, ikke sånne som nesten er hansker."

"Det fikser jeg," sa jeg. Dette er nemlig mitt felt: Å lage klær som holder familie og venner varme, bare med garn og strikkepinner. Så jeg gikk i garnhylla og plukket ut mitt nyeste innkjøp: Et nøste i blågrått garn. Blåne fra Hillesvåg. Relativt tykt garn av pelsull. Så tykt, faktisk, at det skal strikkes på pinne nr 6.

Så jeg la opp 24 masker og strikket vrangbord rundt i 10 cm. Felte av og gjentok. Det tok vel halvannen time, tror jeg. Nå er mannen min glad og varm på fingrene. Han tok dem nemlig på med en gang jeg hadde festet trådene og sa han holdt seg så god og varm på fingrene.

Jeg lot være å si det jeg tenkte, nemlig at hvis man synes det er litt kjølig kan man ta en genser utenpå t-skjorta. Men jeg er glad han likte pulsvarmerne.

  • Kommentarer(0)//blogg.skog1.no/#post330