Livet  på Skogen

Livet på Skogen

Om bloggen

Her finner du litt om hvordan hverdagslivet vårt arter seg.

Høstferie

HverdagslivOpprettet av Marianne Bjørnbakken sø., oktober 15, 2017 09:27
I dag er det søndag 15.10. og i morgen er høstferien over. Vi skal tilbake til jobb og skole igjen.

Tradisjonen tro har vi vært i Kristiansand. Vi kom dit tirsdag ettermiddag. Nå har vi fått sett Anjas nye hybel, eller leilighet er det egentlig, og hilst på de jentene hun bor sammen med. De er fire jenter som deler en leilighet.

Tirsdag kveld dro vi først til Anja. Deretter dro vi til byen og sjekket inn på hotellet, før vi gikk ut for å spise. Vi valgte Hos naboen. God mat og hyggelige omgivelser.

På onsdag regnet det.Først var vi på Sørlandssenteret. Etterpå dro vi tilbake til byen. Ingar, Astrid og Eivind valgte å gå på badelandet Aquarama, mens Anja og jeg ruslet i byen på shopping. Ikke at det ble så voldsomt mye shopping, akkurat. Jeg kjøpte meg noe te og Anja kjøpte en pose kaffe til Ingar. Men det er hyggelig å rusle i bygatene og gå i butikker og se og prate.

På kvelden gikk vi på restauranten La Famiglia, der de serverte italiensk mat. En hyggelig kveld.

Torsdag ble det en tur til Grimstad. Vi spiste lunsj på Loren's pannekakekafe, midt i blinken! Før vi ruslet i byen og kikket litt i butikker. Solen skinte, i hvert fall litt innimellom, og Grimstad er en veldig koselig liten by.

På ettermiddagen gikk vi på Egon og kjøpte oss middag før vi ble med på noe som heter Touchpoint. Det er en ungdommelig menighet med litt mer futt og fart enn den vanlige norske kirken.

Fredag var avreisedagen. Vi pakket ut i bilen og dro på Sørlandssenteret. Der gikk vi en time eller to, før vi kjørte videre. Begge jentene våre hoppet av i Tønsberg for de skulle besøke venner. Så da ble det bare tre av oss i bilen videre nordover.

Da vi satt og ladet bil på Nebbenes var klokka over seks, det var mørkt og det regnet, så da bestemte vi oss for å ta en liten pause. Vi stoppet i Vang og overnattet hos mormor og morfar. Så den siste etappen hjem ble tatt lørdag.

Artige ting jeg har opplevd og lært i denne høstferien:
Hvis du strikker i bil (ikke når du er sjåfør men når du sitter på!) så vil aktivitetsarmbåndet registrere det som skritt.
Hvis du kjøper testvinneren fra TV2 Hjelper deg sin test av termokopper så får du VARM kaffe. (Sitat to og en halv time etter at kaffen var kjøpt: "Åh! Den er jo livsfarlig varm!")
Det går veldig fint å kjøre elbil på langtur, men kroa på Nebbenes har ikke veldig inspirerende mat. Beklager, men det er sannheten.

  • Kommentarer(0)//blogg.skog1.no/#post326